Recruiter
IFS

IFS

Med forretningssystemet IFS Applications leverer vi forretningsfordeler til bedrifter innenfor olje og gass, detalj- og grossist handel, service og installasjon, forsvarsindustri, bilindustri, produksjon, prosessindustri, samt energi og telekommunikasjon. Vi har 25 års erfaring med implementering av forretningssystemer, med konsulenter som har høy bransjekompetanse og som forstår kundens virksomhet og behov. 

  

I IFS har vi en sterk og engasjert kultur der alle hjelper til og der du som kollega og medarbeider synes og er viktig. Du får raskt frihet under ansvar og mulighet til å påvirke produktene, organisasjonen og utviklingen på mange måter. 

Vi er en stabil og moderne skandinavisk organisasjon med internasjonal virksomhet der du får samarbeide både over kompetanse- og landegrenser.   

Hos IFS får du mulighet til å vokse og utvikles som person i rolle og karriere. Arbeidsoppgavene og prosjektene er varierte, interessante og utfordrende, og du får samarbeide med kompetente og hyggelige kollegaer og ledere i en organisasjon som setter kunden i fokus.  

Email me jobs from this recruiter
Get job alerts